torsdag 7 oktober 2010

Parfymer

Parfymer kan verkligen göra en person unik eftersom doftminnet är något av det starkaste vi har. Vi reagerar snabbt på dofter och minnen och känslor som var bortglömda kryper fram. Parfymer är därför något av det personligaste vi kan bära och att välja en som gör att just du känner dig speciell kan vara roligare än att bära en vanlig Britney Spears eller Paris Hilton parfym som du lika gärna kan känna på tjejen före dig i ICA kön.

Jag har nu botaniserat runt bland Rich Hippies parfymer och har ännu inte kunnat hitta en favorit för det är så många härliga dofter att välja mellan!

Shambala är en storfavorit för kvällsbruk eftersom den kan dofta rätt tungt på mig. Devotion är lättare liksom Bohemian Wedding som funkar bättre dagtid. Jag gillar parfymerna eftersom de inte är så vanliga här i Sverige att man kan kännas deras dofter överallt, sedan så ska de heller inte dofta likadant på alla. T.ex. kan Shambala parfymen dofta helt annorlunda på mig än vad den gör på dig.

De är dessutom gjorda på naturliga och ekologiska ingredienser och varje doft känns unik. Att de har en historia och tillverkas precis som man gjorde parfymer för hundra år sedan gör också att de känns ännu mer speciella.

Just nu kan man vinna en parfym från Rich Hippie på Ecomuffins blogg! Klicka här för att komma dit. En härlig ekoblogg dessutom för dig som vill ha lite mysläsning som också är informativ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar