torsdag 25 februari 2010

Hårfrisyrer 2010

Naturligt bruna nyanser och tunga luggar med soft edge. Rökiga och sotiga chokladtoner. Framhäv din egen färg med en ammoniakfri intensivtoning. Ammoniakfria färger ger ofta en mer transparent färg och ger naturliga skiftningar

Huge Bow Headband, Luuk Hollywood Revue Cropped Shirt from http://luukapparel.livejournal.com, Peach Bandage Skirt from G2000
Doc Martens, Grey High Waist Skirt from H&M, Green Jumper from Dads, Mens Next, Black Flower Hair Clip from H&M
Velvet Cream Bow Headband, F21 Button Up Shirt, High Waisted Shorts from Thrift, Long Socks from UO
En riktig lugg, perfekt för ett tjockt hår. Om du har ett tunnare hår är det bara att börja luggen längre bak mot virveln för att få den att se fylligare ut. Om du klipper själv är det enklast att markera en skarp trekant med toppen mot virveln. Genom att göra raka linjer i trekanten är det enklare att hitta igen allt hår i luggen nästa gång du ska klippa den.
Thanks Mom, Ribbon?, Infamous Belt from Thrifted, Steve Madden Off-white

Dorothy Perkins Headband, Cubus White Top, Vintage Skirt from Used to Belong to My Mom, Primark Clutch Bag
Om du har en blond utväxt så var lite försiktig om du gör det själv, om det blir rätt gjort kan du få en ritkig snygg färgskillnad där rötterna är mörkare och färgen blir ljusare och ljusare ner mot topparna.
Black Studded Boots from ...i Bought These Before Everyone Else in the City Did., Black Jeans, Faded and Re-sewn., Black Coat, Stolen, Re-sewn., Old, Bad Haircut.
En lite längre mjukt klippt lugg som inte går så långt ut mot tinningarna kan varieras mer och enkelt dras åt sidan som en snedlugg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar