tisdag 5 april 2011

Frisyrtrend vår 2011

En stark trend som kommer när det gäller hårfärg är fading, det vill säga att man färgar in partier med 3 olika färger på samma längd som till exempel en mörkt brun närmast hårbotten, sedan en mellanbrun i mitten och blonda toppar.

Riktigt snygg och avslappnad trend som går hand i hand med den mera rumsrena grunge trenden som kommer starkt med Dr. Martens kängor och långa skjortor. Snyggt tillsammans med långa vispiga frisyrer utan rena linjer.

Utväxt har kändisarna färgat in länge nu men på salongerna har det inte riktigt slagit igenom. Kan det vara snålvargen som vägrar färga in utväxt? Kanske den här uppdaterade versionen av utväxt funkar bättre.

Ett annat snyggt alternativ till en mer naturlig känsla på fading är att börja med en mörk botten, violett mittenparti och koppriga toppar. Blandningen av kalla och varma färger är också på gång under våren 2011 och just koppar och violett har jag alltid varit svag för. Hitta en salong som arbetar med Goldwells Elumen, en ammoniakfri skonsam hårfärg som baseras på kemins plus och minus och ger en fantastisk glans och hållbara knalliga färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar