tisdag 8 juni 2010

Sexigt sotiga ögon

Hur göra sexigt sotiga ögon? Idag hittade jag den här toppen make up guiden hur man kan göra sexiga och sotiga ögonSkönhetsfabriks blog. Jag har inte hela paletten ännu fast det låter himla bra att man kan använda skuggorna som eyeliner. Jag gillar tanken på ett badrum som kan producera alla sorters resultat med ett minimum av produkter.

Lotus Eye Shadow/Eye Liner Palette

Skapa sexigt sotiga ögon med Lotus Make Up Mesmerize Eye Shadow Palette.

Hemligheten bakom en sotig make up är att använda sig av olika färgnyanser i lagom mängd. Tricket är att lägga skuggorna lager på lager och att sudda mycket. Du har lyckats när alla linjer och skarvar är utsuddade.
1. Grunda med den ljusaste skuggan och arbeta med en större pensel. Börja vid ytterkanten på ögat vid franskanten och arbeta dig inåt och uppåt mot ögonbrynet.

2. Använd en tunn eye liner pensel som först doppats i vatten, sedan i den svarta skuggan. Applicera en tunn linje eyeliner så nära franskanten som möjligt. Dra även en linje längs den inre franskanten med en kajalpenna om du vill förstärka.

3. Välj någon av de två mellannyanserna och sudda uppåt med en mjuk, lite smalare pensel. Arbeta från yttre globlinjen till inre ögonvrån.

4. Applicera den mörkaste ögonskuggan på samma sätt som i steg 3 med samma pensel. Det är nu du bestämmer formen på ögat så kolla eftersom du arbetar dig inåt och uppåt hur formen ser ut.

5. Applicera sedan den mörkaste skuggan längs nedre fransraden med en smal, lite hårdare pensel, det ger en intensiv och sexig blick.

6. Avsluta med två generösa lager Lotus Make Up Mascara. Vill du få till det lilla extra kan du satsa på att fästa ett par lösfransar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar