fredag 18 december 2009

Ekologisk hudvård

Miessence ekologiska hudvård har produkter för en komplett skönhetsrutin utan syntetiska kemikalier med endast ekologiska ingredienser för en häslosam hud.
Den dagliga rutinen är baserad på tre produkter och är skapade för fyra olika hudtyper. Torr och mogen hud, känslig, fet och normal. Det första steget i din dagliga ekologiska hudvårdsrutin är rengöringen som appliceras på lätt fuktad hud och sedan torkas bort med en handduk eller svamp. Sedan appliceras en hud conditioner i ansiktet, på halsen och decolletaget. Det sista steget är att applicera en ekologisk återfuktande ansiktskräm för at skydda och återfukta huden.

1. Rengöring

2. Hud conditioner

3. Återfuktande ansiktskräm



Varför använda ansiktsrengöring?

Vid rengöring av ansiktet tvättas det översta lagret av döda hudceller, olja, fukt och föroreningar bort. Om din hud inte rengörs ordentligt blir den fort matt, flagig och fettkörtlarna blockeras av smuts och hudavlagringar och orsakar finnar och blockering vilket hämmar cellförnyelse.

Hur använder jag miessence ekologiska ansiktsrengöring?


Fukta ansiktet lätt med en våt och varm handduk för att mjuka upp huden och förbereda för rengöring. Massera ett eller två pump av den ekologiska rengöringen i ansiktet och på halsen, torka sedan med en fuktig handduk och vatten. Om du använder mycket smink kan en andra rengöring behövas.


Hur ofta bör jag tvätta ansiktet?

Två gånger om dagen. På morgonen för att fräscha upp huden och sedan på kvällen för att tvätta bort föroreningar och smink.

Varför bör jag använda hud conditioner?


Hud conditionern är ett vikitgt steg i miessence ekologiska hudvårdsrutin och har två viktiga syften. Att mata huden med näring i de vattenbaserade växtextrakten, ekologiska örter och eteriska oljor. Samt att fungera som en fuktighetsgivande bas den ekologiska ansiktskrämen.

Hur använder jag hud conditionern? 

Applicera på ren, nytvättad hud.

Varför använda ekologisk ansiktskräm?

Att återfukta huden är viktigt för att skapa en skyddande barriär mot fria radikaler, föroreningar och fuktförlust (en av de största orsakerna till att rynkor uppstår). De speciella ekologiska ingredienserna har en varande effekt på hudens återfukting och mjukhet.

Var kan jag köpa ekologiska hudvårdsprodukter?

Du kan köpa miessence ekologiska hudvårdsprodukter online i .phy organics miessence butik. Med snabba leveranser över hela världen och högkvalitativa certifierat ekologiska produkter är detta en av de världsledande producenterna av ekologisk skönhetsvård.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar